Montage
Wij gaan verhuizen, profiteer nu van de korting! Meer Informatie

Montage

Vergeet de moeite die bij behangen, stucen en verven komt kijken, de akoestische panelen van Woodpaneel zijn namelijk wél binnen een handomdraai gemonteerd!

Met slechts enkele stukken gereedschap kun je ze gemakkelijk aan de muur of aan je plafond bevestigen. De inbegrepen montage-instructies zorgen ervoor dat de klus zo is geklaard!

 

Montage door Woodpaneel (alleen vanaf 15 panelen)

Bij Woodpaneel is het mogelijk om jouw akoestische wandpanelen door ons te laten monteren. Ons enthousiaste en professionele montageteam zorgt daarom ook maar al te graag voor een perfect eindresultaat! Interesse? Neem dan contact op via mail of chat voor een op maat gemaakte offerte.

 

Zelf monteren

Ben je een handig persoon en wil je toch liever zelf de wandpanelen monteren? Geen enkel probleem! Wij hebben de wandpanelen zo ontworpen dat deze eenvoudig te monteren zijn. Voor het gemak kunt u hier de montagehandleiding downloaden . Veel succes!

Kom je er toch niet uit tijdens de montage? Geen zorgen, het team van Woodpaneel helpt je graag! Neem contact met ons op via info@woodpaneel.nl

Doe een aanvraag

Open Formulier
Vraag

Stel een vraag