Over Ons
Wij gaan verhuizen, profiteer nu van de korting! Meer Informatie

Over ons

 

Even voorstellen:

Van jongs af aan heeft Pascal passie gehad voor hout en meubilair. Zo is hij 7 jaar geleden tijdens zijn opleiding allround ondernemer het klusbedrijf Stevige Tafels begonnen. In de schuur bij zijn ouders was hij dag in dag uit bezig om de mooiste tafels, tv meubels en salontafels te maken. 7 jaar later kan er gezegd worden dat Stevige Tafels is gegroeid tot een succesvol en gezond bedrijf, inclusief eigen werkplaats en showroom!

Maar daar houdt het niet bij op!

Zijn jongere broer Nick bezorgd sinds dat hij zijn rijbewijs heeft binnengehaald de meubels zodat er zeker weten een fatsoenlijke bezorging plaatsvindt. De vele opdrachten die Stevige Tafels de afgelopen 7 jaar heeft uitgevoerd, hebben Pascal en Nick heel wat ideeën en ervaringen opgeleverd. Zo kwamen ze vaak langs verschillende woningen tijdens het bezorgen van hun handgemaakte meubilair. Dit verbreedde de horizon van de broers op het gebied van interieur. De passie en liefde die Pascal heeft voor hout en interieur hebben hem de inspiratie gegeven om samen met zijn broer Nick Woodpaneel op te zetten, een idee van de broers om de kunst van het interieur aan te sterken door middel van warme en landelijke sferen.

Over Woodpaneel:

Net als het meubilair bij Stevige Tafels worden de akoestische wandpanelen gedeeltelijk handmatig geproduceerd in de werkplaats in Pijnacker. Doordat de broers de productie en distributie zelf regelen, kunnen ze een buitengewoon persoonlijke en snelle service aanbieden. Met hun uitgebreide kennis en ervaring garanderen ze de béste kwaliteit zodat je tientallen jaren kunt genieten van jouw akoestische wand. Niets is te gek. Of je nou slechts één muurtje wilt bedekken met woodpanelen of een geheel restaurant. Woodpaneel regelt het voor je!

Vraag

Stel een vraag